top of page
Saar ---rond © Anneleen van Kuyck_edited.jpg

Saar Pareyn

Ik ben Saar Pareyn (°1977) en al van jongs af aan geboeid door de kracht, de complexiteit én de diepgang van relaties tussen mensen. Na mijn opleiding tot klinisch psycholoog (KU Leuven) en relatie-en gezinstherapeut (Context), specialiseerde ik me in de Emotionally Focused Therapy (EFT-Belgium). In EFT vond ik een helder en wetenschappelijk onderbouwd therapeutisch model over relaties, dat verklaart wat ik al zo lang intuïtief aanvoelde: hoe waardevol en tegelijk hoe moeilijk het is om elkaar in de diepte te begrijpen én ontmoeten.

Sinds ongeveer 20 jaar werk ik gepassioneerd met koppels en gezinnen die op een bepaald moment in hun leven samen vastlopen of die hun relatie willen versterken. Authentieke ontmoeting, afstemming en tot de essentie komen zijn sleutelbegrippen in mijn manier van werken. Het blijft keer op keer een bijzondere ervaring om mee geraakt te worden door de kwetsbare en verbindende momenten die tussen mensen (opnieuw) ontstaan.

Naast het werk in mijn praktijk, werk ik ook als (team)coach voor Pulso Europe. Ik ondersteun teams en hun leidinggevenden binnen diverse organisaties in het omgaan met conflicten, het vormgeven van een open teamcultuur en het versterken van de onderlinge samenwerkings-relaties.

 

Wie ben ik nog? Ik ben ondertussen 20 jaar samen met mijn partner. Samen dragen wij zorg voor onze 3 tieners en begeleiden wij hen tijdens het opgroeien. Ik hou van ontmoetingen met mensen, van de rust en de schoonheid van de natuur, van lekker eten, van avontuurlijke reizen, van koken op het kampvuur … 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 772108502

Visum bij de FOD Volksgezondheid: 275814 

Gecertificeerd in Emotionnaly Focused Therapy door ICEEFT

 

Ik ben lid van verschillende beroepsverenigingen:

  • BVRGS - Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventie

  • EFT-Belgium – Belgische Vereniging voor Emotionally Focused Therapy

  • ICEEFT - International Centre For Excellence in Emotionally Focused Therapy

bottom of page